• KATA után mi az irány
  • SZJA bevallás
JoomlaTemplates.me by BlueHost Reviews

Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!

 

Irodánk 20 éve működik Budapest XV. kerületében, családias környezetben, jól megközelíthető helyen. Munkatársaink mérlegképes könyvelői, adótanácsadói képesítéssel és érvényes regisztrációval rendelkeznek. Az iroda könyvelői szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Kis irodának számítunk, törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel családias légkört tudjunk fenntartani. A munkánk során a bizalom az első, az a meglátásunk, hogy akkor tudunk jól együttműködni, ha ez mindkét fél részéről megvan.

Ügyfélkörünk tevékenységét és nagyságát tekintve is széles körű. Cégeket is, egyéni vállalkozókat is vállalunk, eseti megbízásokat, tanácsadást, valamint magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallását is vállaljuk. Társasházak éves pénzügyi beszámolójának ellenőrzését is szoktuk végezni.

A könyvelői szakma ma már szinte elengedhetetlen része az adótanácsadás. A vállalkozások működésének majdnem az egyik legfontosabb területe az adófizetési kötelezettség.

Az induló vállalkozások számára az előzetes tanácsadást nagyon fontosnak tartjuk. Ekkor kell eldönteni a számára a legmegfelelőbb formát, és adózási módot. Egy rossz döntés, vagy valaminek a figyelmen kívül hagyása sok gondot okozhat, akár évekre megnehezítheti a működést.

Állandóan változó világunkban mindig résen kell lenni, nem lankadhat a figyelmünk a rendszeres jogszabályváltozások miatt. Így nem csak az induláskor, hanem folyamatosan szívügyünknek tekintjük ügyfeleink tájékoztatását.

Könyvelőiroda vezető

Lengyel Krisztina