JoomlaTemplates.me by BlueHost Reviews

Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Irodánk 15 éve működik Budapest XV. kerületében, családias környezetben, jól megközelíthető helyen. Munkatársaink mérlegképes könyvelői képesítéssel és érvényes regisztrációval rendelkeznek.

Az iroda könyvelői szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Egyéni és Társas vállalkozások részére vállaljuk az alábbi könyvviteli szolgáltatások elvégzését:

- A bizonylatok Számviteli szabályok szerinti lekönyvelése, vagy egyszeres könyvvitelt vezető cégek, vállalkozások számára a megfelelő nyilvántartás vezetése

- Bevallások, adatszolgáltatások, Mérleg beszámoló elkészítése, elektronikus küldése

- KSH jelentések elkészítése és küldése

- Bérszámfejtési, adminisztrációs feladatok elvégzése

- Adóhatóságok ( NAV, OEP, ONYF, Helyi adót szedő illetékes Önkormányzat ) előtti képviselet, állandó meghatalmazás alapján

- NAV folyószámlák egyeztetése, figyelése

- Számviteli szabályzatok elkészítése, jogszabály szerinti aktualizálása

- A mindenkori fizetendő adókról tájékoztatás összegszerűen, határidőben, számlaszámonként. Interneten küldjük az információt az NAV felé fizetendőkről, de ha igény van rá, akkor papír alapú átutalási bizonylatok kitöltését is vállaljuk.

- Év közben az eredményről - igény szerinti időközönként - tájékoztatás. Havi, negyedéves zárás, eredmény megküldése a vezetőnek.

- Könyvvizsgálóval való kapcsolattartás (ha a vállalkozás könyvvizsgálatra kötelezett)

- Üzleti és egyéb tanácsadás, adóval kapcsolatos kérdések megbeszélése. Egyedileg igény szerinti ármegállapodással, van ami belefér a havi díjba, de ez a gyakoriság, bonyolultság és az időigény kérdése.

 

- Eseti megbízások, magánszemélyek SZJA bevallása, egyéb hatósági ügyek intézésében való segítségnyújtás.

- Induló vállalkozások számára előzetes tanácsadás, adóügyekben és egyéb számvitelt érintő kérdésekben.

 

Társasházak részére

A társasházaknak a 2003. évi CXXXIII. Törvény 51/A. §. szerint, ha a közösség éves pénzügyi forgalma eléri vagy meghaladja a 20MFt-ot, vagy az alapító okirat szerint külön tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek száma eléri vagy meghaladja az ötvenet, gazdasági ellenőrzést segítő személyt kell igénybe venni.

E törvény szerint regisztrált mérlegképes könyvelő munkatársainkkal vállaljuk Társasházak éves pénzügyi beszámolójának ellenőrzését.

 

Lengyel Krisztina

Könyvelőiroda vezető